INSTRUCȚIUNI
- Preîncălzește cuptorul la 200° C, treapta 6-7 cu ventilatorul pornit.
- Folosind Cuțitul pentru legume-fructe, taie în cubulețe mici turta dulce.
- Folosind Extra Chef-ul mărunțește 250 g de castane.
- Amestecă în Bolul Rotund 2,75 L, turta dulce, castanele mărunțite, carnea tocată, sarea și piperul.
- Umple fiecare pui cu amestecul obținut și fixează puiul cu ajutorul bețelor pentru frigărui (sau scobitori) pentru a preveni scurgerea amestecului.
- Așază cei doi pui în Ultra Pro 5 L, toarnă deasupra coniacul și răzuiește și bucăți mici de unt. Condimentează cu sare și piper și adaugă restul de castane (100 g) deasupra celor doi pui.
- Pune capacul și lasă la cuptor timp de 1 oră și 30 minute. Scoate capacul și mai lasă la cuptor pentru încă 15 minute.
- Scoate preparatul din cuptor și lasă să mai stea pentru încă 15 minute înainte de servire, dar cu capacul pus deasupra.
INGREDIENTE
8 porții
- 200 g turtă dulce
- 350 g castane prăjite
- 200 g carne de porc tocată
- 2 pui de dimensiuni mici (± 1,6 kg fiecare) sau 1 pui mare de 2,5-3 kg
- 3 linguri de coniac (± 45 ml)
- 50 g unt
- saare și piper
- bețe pentru frigărui/scobitori
TIMP DE PREPARARE
15 minute
TIMP DE GĂTIRE
1 oră și 45 minute
TIMP DE REPAUS
15 minute
COST
MEDIU