INSTRUCȚIUNI
- Preîncălzește cuptorul la treapta 5/6 la 170° C.
- Adaugă în EZ Speedy albușurile de ou, sarea și zahărul, acoperă și mixează folosind treapta I pentru aproximativ 15-20 de secunde, până când compoziția devine spumoasă (nu va deveni tare).
- Combină în Vasul multiplu 300 ml, fulgii din nucă de cocos și amidonul alimentar din porumb. Adaugă amestecul obținut în compoziția deja existentă în EZ Speedy. Schimbă viteza la treapta a-II-a și amestecă pentru aproximativ 15 secunde până când obții un amestec consistent.
- Așază Forma Tupcake pe grătarul rece al cuptorului și distribuie amestecul în cele șase cavități.
- Așază grătarul pe cel mai jos nivel al cuptorului și lasă la copt pentru aproximativ 35 de minute.
- Lasă să stea la răcit aproximativ 5 minute apoi demontează prin răsturnarea Formei Tupcake pe un tocător din lemn sau pe o farfurie, apăsând ușor pe spatele cavităților.
INGREDIENTE
6 persoane
- 4 albușuri de ou
- 1 vârf de sare
- 125 g / ± 1/2 cană de zahăr
- 100 g / ± 1 cană fulgi nucă de cocos
- 300 ml / ± 2 linguri amidon alimentar din porumb
TIMP DE PREPARARE
10 minute
TIMP DE GĂTIRE
35 minute
TIMP DE REPAUS
5 minute
COST
mic