Retete
Posted in

NEGRESĂ CU CIOCOLATĂ ŞI NUCI PECAN

Posted in

INSTRUCȚIUNI

  1. Preincălzește cuptorul la 180°C, treapta 6 fară ventilație.
  2. Rupe ciocolata în bucăți direct în Ibricul Microcook 1 L. Adaugă untul, acoperă şi lasă la cuptorul cu microunde la 600 W, timp de 1 minut şi 50 secunde. Lasă la răcit timp de 1 minut.
  3. Folosind EZ Speedy 1,25 L, bate ouale împreună cu zahărul pentru aprox. 10 secunde. Adaugă sarea, făina si bate din nou timp de 10 secunde.
  4. Folosind Telul Tekna, amestecă ciocolata și untul până se omogenizează și apoi transferă ușor conținutul obținut în amestecul din EZ Speedy 1,25 L şi nucile pecan.
  5. Aşază Forma de Silicon Dreptunghiulară pe grătarul rece al cuptorului. Toarnă amestecul în ea, apoi aşaz-o la cel mai mic nivel din cuptor şi lasă la copt pentru 25 de minute.
  6. Lasă să se răcească timp de 30 de minute şi demontează uşor.

INGREDIENTE

20 de biluțe

  • 180 g ciocolată neagră
  • 150 g unt
  • 200 g zahăr
  • vârf de cuțit de sare
  • 100 g făină universală
  • 100 g nuci pecan

TIMP DE PREPARARE

5 minute

TIMP DE GĂTIRE

la cuptor treapta 6 la 180° C 25 minute / 1 minut și 50 secunde la 360 W la cuptorul cu microunde

TIMP DE REPAUS

30 minute

COST

mic

Join the conversation

Cos de cumparaturi 0