INSTRUCȚIUNI
- Preîncălziţi cuptorul la 180 °C/ Th. 6.
- Puneți uleiul de măsline şi ceapa în Ultra Pro Rotund 2,5 L.
- Gătiţi cu capacul aşezat, timp de 3 minute, la 800 wati, in cuptorul cu microunde.
- Adăugaţi ciupercile, acoperiţi şi gătiţi timp de 6 minute la 800 wați, în cuptorul cu microunde.
- În Bol Mixer 1,5 L, amestecaţi carnea de vită, sarea, ardeiul, făina şi boiaua de ardei. Amestecați bine.
- Adăugaţi mixul de carne compoziției de ceapă din Ultra Pro 2,5 L şi amestecați bine.
- Adăugaţi usturoiul, vinul de Porto şi ardeii graşi Amestecați până la omogenizarea completă.
Acoperiţi şi gătiți timp de 1 oră şi 15 minute.
INGREDIENTE
4-6 persoane
- 3 linguri de ulei de măsline (45 ml)
- 3 cepe dulci mici, tăiate cubuleţe (350 g)
- 500 g ciuperci albe, tăiate feliuțe
- 400 g carne de vită
- 5 ml sare
- 2 ml ardei
- 30 ml făină
- 75 ml boia de ardei
- 12 căţei de usturoi, tăiaţi în jumătate
- 100 ml vin de Porto
- 2 căni de ardei gras prăjit (2 x 90 g. scurs)
-
TIMP DE PREPARARE
20 minute
TIMP DE GĂTIRE
3 minute + 6 minute la 800 wați la microunde
1 ora și 15 minute în cuptor la 180 °C/ Th. 6.
COST
mediu