Retete
Posted in

GULAŞ UNGURESC

Posted in

INSTRUCȚIUNI

  1. Preîncălziţi cuptorul la 180 °C/ Th. 6.
  2. Puneți uleiul de măsline şi ceapa în Ultra Pro Rotund 2,5 L.
  3. Gătiţi cu capacul aşezat, timp de 3 minute, la 800 wati, in cuptorul cu microunde.
  4. Adăugaţi ciupercile, acoperiţi şi gătiţi timp de 6 minute la 800 wați, în cuptorul cu microunde.
  5. În Bol Mixer 1,5 L, amestecaţi carnea de vită, sarea, ardeiul, făina şi boiaua de ardei. Amestecați bine.
  6. Adăugaţi mixul de carne compoziției de ceapă din Ultra Pro 2,5 L şi amestecați bine.
  7. Adăugaţi usturoiul, vinul de Porto şi ardeii graşi Amestecați până la omogenizarea completă.

Acoperiţi şi gătiți timp de 1 oră şi 15 minute.

INGREDIENTE

4-6 persoane

  • 3 linguri de ulei de măsline (45 ml)
  • 3 cepe dulci mici, tăiate cubuleţe (350 g)
  • 500 g ciuperci albe, tăiate feliuțe
  • 400 g carne de vită
  • 5 ml sare
  • 2 ml ardei
  • 30 ml făină
  • 75 ml boia de ardei
  • 12 căţei de usturoi, tăiaţi în jumătate
  • 100 ml vin de Porto
  • 2 căni de ardei gras prăjit (2 x 90 g. scurs)
  • TIMP DE PREPARARE

    20 minute

    TIMP DE GĂTIRE

    3 minute + 6 minute la 800 wați la microunde

    1 ora și 15 minute în cuptor la 180 °C/ Th. 6.

    COST

    mediu

Join the conversation

Cos de cumparaturi 0