INSTRUCȚIUNI
- Preînălzește cuptorul la 180° C.
- Toarnă toate ingredientele în Magic Mixer 600 ml în ordinea dată. Închide-l și agită-l bine până când aluatul este amestecat.
- Toarnă aluatul în cantitățile celor 2 Forme Silicon Inele dar umple-le numai pe jumătate. Așază tava pe raftul rece al cuptorului.
- Lasă la cuptor timp de 15-20 min. (până când scoboitoarea introdusă în aluat iese curată). Lasă la răcit timp de 10 min. înainte de a scoate gogoșile din formă, apoi lasă-le să se răcească complet.
- În Ibricul Microcook 1 L, pune ciocolata și untul, acoperă și lasă-l în cuptorul cu microunde timp de 1 min. 30 sec. la 360 W. Dacă, ciocolata nu este complet topită, se mai lasă la cuptorul cu microunde timp de 30 sec. Adaugă zahărul pudră și amestecă cu Spatula de silicon îngustă, ar trebui să obții un amestec consistent. Adaugă apă și continuă să amesteci până când compoziția devine netedă și lucioasă.
- Scufundă gogoșile în amestecul din Ibricul Microcook 1 L pentru a le glazura.
- Lasă să stea timp de 30 minute până când glazura se întărește ușor.
Sfat: Folosește Chef Gratti pentru a mărunți ciocolată sau migdale, pentru a-ți decora creativ gogoșile!
INGREDIENTE
12 gogoși (2 forme silicon inele)
- 100 ml lapte
- 2 ouă (de dimensiune medie)
- 2 linguri de ulei (± 30 ml)
- 130 g făină universală
- 1 linguriță praf de copt (± 5 ml)
- 1 vârf de bicarbonat de sodiu
- 60 g zahăr
- 2 lingurițe zahăr vanilat (± 10 ml)
Glazură
- 50 g ciocolată
- 20 g unt
- 40 g zahăr pudră
- 1 lingură apă (± 15 ml)
TIMP DE PREPARARE
20 minute
TIMP DE COACERE/GĂTIRE
21 minute
TIMP DE REPAUS
4 minute
COST
mic