Retete
Posted in

BISCUITI CU PARMEZAN

Posted in

INSTRUCȚIUNI

  1. Răzuiți parmezanul folosind Mini Răzătoarea Tekna. Tăiați untul în bucăți mai mici.
  2. În Vasul Rotund 4.5 L adaugați parmezanul ras, faina, cimbrul uscat, sarea şi untul şi amestecati cu vârful degetelor până când obtineți o consistenţă nisipoasă. Adăugaţi apoi gălbenuşul de ou şi apa şi frământaţi compoziția până când obțineți un aluat consistent. Acoperiți vasul şi lăsați la răcit pentru 15 minute.
  3. Preîncălziţi cuptorul la 180°C/treapta 6, în modul ventilator.
  4.  Acoperiți Planșeta Fantezie cu putină făină, după care întindeți aluatul folosind Supersucitorul umplut cu apă rece, împreună cu Ajustătorul de 3 mm împrăştiaţi făină și pe atuat pentru a preveni lipirea acestuia pe sucitor.
  5.  Folosind Formele de Prăjituri, formați biscuiții şi aşezaţi-i pe Planșeta de Silicon cu Ramă (așezată pe gratarul rece al cuptorului).
  6.  Împrăştiaţi fisticul măruntit peste biscuiti, coaceti timp de 10 min, după care lăsați-i să se răcească timp de alte 10 minute.

INGREDIENTE

Pentru ± 25 BISCUIȚI

  • 75 g parmezan
  • 60 g unt
  • 100 g faină
  • 1 linguriță cimbru uscat (± 5 ml)
  • 1/2 linguriță sare  (±2 ml)
  • 1 gălbenuș ou
  • 2 lingurițe apă (±10 ml)
  • 2 linguri fistic maruntit (±30 ml)

TIMP DE PREPARARE

20 minute

TIMP DE GĂTIRE

10 minute la 180°C / treapta 6

COST

MEDIU

Join the conversation

Cos de cumparaturi 0