INSTRUCȚIUNI
-
Răzuiți parmezanul folosind Mini Răzătoarea Tekna. Tăiați untul în bucăți mai mici.
-
În Vasul Rotund 4.5 L adaugați parmezanul ras, faina, cimbrul uscat, sarea şi untul şi amestecati cu vârful degetelor până când obtineți o consistenţă nisipoasă. Adăugaţi apoi gălbenuşul de ou şi apa şi frământaţi compoziția până când obțineți un aluat consistent. Acoperiți vasul şi lăsați la răcit pentru 15 minute.
-
Preîncălziţi cuptorul la 180°C/treapta 6, în modul ventilator.
-
Acoperiți Planșeta Fantezie cu putină făină, după care întindeți aluatul folosind Supersucitorul umplut cu apă rece, împreună cu Ajustătorul de 3 mm împrăştiaţi făină și pe atuat pentru a preveni lipirea acestuia pe sucitor.
-
Folosind Formele de Prăjituri, formați biscuiții şi aşezaţi-i pe Planșeta de Silicon cu Ramă (așezată pe gratarul rece al cuptorului).
-
Împrăştiaţi fisticul măruntit peste biscuiti, coaceti timp de 10 min, după care lăsați-i să se răcească timp de alte 10 minute.
INGREDIENTE
Pentru ± 25 BISCUIȚI
-
75 g parmezan
-
60 g unt
-
100 g faină
-
1 linguriță cimbru uscat (± 5 ml)
-
1/2 linguriță sare (±2 ml)
-
1 gălbenuș ou
-
2 lingurițe apă (±10 ml)
-
2 linguri fistic maruntit (±30 ml)
TIMP DE PREPARARE
20 minute
TIMP DE GĂTIRE
10 minute la 180°C / treapta 6
COST
MEDIU