Retete
Posted in

BAGHETĂ CU BUSUIOC ȘI ROȘII USCATE

Posted in

INSTRUCȚIUNI

  1. Preîncălzește cuptorul la 200° C, fără convecție.
  2. Mărunțește busuiocul folosind Turbo Chef  Supersonic.
  3. Adaugă roșiile și mărunțește din nou, cca 10 pulsații.
  4. Înlătură lama, adaugă untul moale, sarea, piperul și amestecă folosind Spatula de silicon.
  5. Folosind Cuțitul de bucătărie realizează pe fiecare baghetă câteva incizii paralele, la o distanță de cca 2,5 cm, cu o adâncime de cca 1 cm.
  6. Pune bagheta pe grătarul rece al cuptorului după ce ai așezat-o, în prealabil, pe Plașeta de silicon cu ramă. Lasă la cuptor timp de 8-10 minute. Lasă la răcit cca 5 minute înainte de servire.

INGREDIENTE

  • 20 de frunze busuioc proaspăt (1 cană)
  • 60 g roșii uscate în ulei (scurse) (1/3 cană)
  • 80 g unt (moale) (6 linguri)
  • sare și piper după gust
  • 2 baghete puțin prăjite (nu foarte aurii)

TIMP DE PREPARARE

10 minute

TIMP DE COACERE/GĂTIRE

10 minute

TIMP DE REPAUS

5 minute

COST

mic

Join the conversation

Cos de cumparaturi 0