INSTRUCȚIUNI
- Preîncălzește cuptorul la 200° C, fără convecție.
- Mărunțește busuiocul folosind Turbo Chef Supersonic.
- Adaugă roșiile și mărunțește din nou, cca 10 pulsații.
- Înlătură lama, adaugă untul moale, sarea, piperul și amestecă folosind Spatula de silicon.
- Folosind Cuțitul de bucătărie realizează pe fiecare baghetă câteva incizii paralele, la o distanță de cca 2,5 cm, cu o adâncime de cca 1 cm.
- Pune bagheta pe grătarul rece al cuptorului după ce ai așezat-o, în prealabil, pe Plașeta de silicon cu ramă. Lasă la cuptor timp de 8-10 minute. Lasă la răcit cca 5 minute înainte de servire.
INGREDIENTE
- 20 de frunze busuioc proaspăt (1 cană)
- 60 g roșii uscate în ulei (scurse) (1/3 cană)
- 80 g unt (moale) (6 linguri)
- sare și piper după gust
- 2 baghete puțin prăjite (nu foarte aurii)
TIMP DE PREPARARE
10 minute
TIMP DE COACERE/GĂTIRE
10 minute
TIMP DE REPAUS
5 minute
COST
mic