Retete
Posted in

BRIOȘE CU INTERIOR MOALE DE CIOCOLATĂ

Posted in

INSTRUCȚIUNI

  1. Scoateți grilajul din cuptor. Preîncălziţi cuptorul la Th 7/ 210°C. Aranjați 2 Forme de silicon Tupcake pe grilajul cuptorului şi puneţi-l deoparte.
  2. În Ibricul Microcook 1L, rupeți tableta de ciocolată în bucăți mici, adăugaţi untul, acoperiţi şi încălziţi la cuptorul cu microunde 1’30” la 800 W.
  3. Adăugați zahărul în ibric şi amestecați folosind Telul Tekna, după care adăugați ouăle, iar la final, făina cernută (aerată). Turnați amestecul în Formele de silicon Tupcake, umplându-le 2 treimi.
  4. Introduceți câte un cubuleţ de ciocolată în fiecare brioşă şi coaceți la cuptor timp de 9-10 min la 210°C. Lăsați să se răcească 10 min. înainte de a scoate din forme.

Sfat: Se poate servi cu înghețată.

INGREDIENTE

       pentru 12 briose

  • 150 g ciocolată (tabletă, 70% cacao)
  • 60 g unt
  • 100 g (100 ml) zahăr
  • 4 ouă
  • 30 g (60 ml) făină aerată
  • 14 cubuleţe ciocolată 70% cacao

TIMP DE PREPARARE

15 minute

TIMP DE GĂTIRE

1 minut si 30 secunde la 800W, 9-10 minute

TIMP DE REPAUS

10 minute

COST

mic

 

Join the conversation

Cos de cumparaturi 0