INSTRUCȚIUNI
- Prepară crema de conopidă: se spală și se taie conopida în bucăți. Așează-le în Microcook Rotund 2,25 L adaugă cubul de supă și 600 ml apă. Acoperă și introdu vasul în cuptorul cu microunde pentru 10 minute la 600 W. Lasă-l să se odihneasca pentru 2 minute. Amestecă și introdu din nou în cuptorul cu microunde pentru încă 10 minute, permițându-i să se odihnească pentru alte 5 minute. Adaugă smântână și asezonează cu sare si piper.
- Preîncălzeste cuptorul la 250°C/treapta 8-9.
- Bate oul împreună cu praful de curry, sarea şi piperul în Bolul Mixer 1,5 L folosind Telul Tekna. Adaugă creveții, amestecă ușor ajutându-te de Cleştii Mari Tekna, şi asigură-te că acestia sunt complet acoperiți.
- Creveții se scurg și se aşează în Vas Multiplu 2 L. Se presară pesmetul și nuca de cocos, acoperă și amestecă/agită.
- Pregatește 6 frigarui a câte trei creveţi fiecare și asează în Ultra Pro Grill. Pune-i în cuptor, fară capac timp de 10 minute.
- Reîncălzește crema de conopidă dacă e nevoie și amestecă, folosind un mixer de mână. Aşează câte un frigarui peste fiecare porție de cremă de conopidă.
INGREDIENTE
pentru 6 persoane
Crema de conopidă
- 600 g conopidă
- 1 cub supă concentrată de pui
- 200 ml smântână
- Sare și piper
Creveți în Curry
- 1 ou
- un vârf mare de praf de curry
- 18 creveți mari, decorticați (cu excepția cozii)
- 4 linguri de pesmet (± 60 ml)
- 25 g nucă de cocos rasă
TIMP DE PREPARARE
30 minute
TIMP DE GĂTIRE
la cuptorul cu microunde 20 minute la 600 W
la cuptor 10 minute la 250°C / treapta 8-9
TIMP DE REPAUS
7 minute
COST
MEDIU