INSTRUCȚIUNI
- Preincălzește cuptorul la 180°C, treapta 6 fară ventilație.
- Rupe ciocolata în bucăți direct în Ibricul Microcook 1 L. Adaugă untul, acoperă şi lasă la cuptorul cu microunde la 600 W, timp de 1 minut şi 50 secunde. Lasă la răcit timp de 1 minut.
- Folosind EZ Speedy 1,25 L, bate ouale împreună cu zahărul pentru aprox. 10 secunde. Adaugă sarea, făina si bate din nou timp de 10 secunde.
- Folosind Telul Tekna, amestecă ciocolata și untul până se omogenizează și apoi transferă ușor conținutul obținut în amestecul din EZ Speedy 1,25 L şi nucile pecan.
- Aşază Forma de Silicon Dreptunghiulară pe grătarul rece al cuptorului. Toarnă amestecul în ea, apoi aşaz-o la cel mai mic nivel din cuptor şi lasă la copt pentru 25 de minute.
- Lasă să se răcească timp de 30 de minute şi demontează uşor.
INGREDIENTE
20 de biluțe
- 180 g ciocolată neagră
- 150 g unt
- 200 g zahăr
- vârf de cuțit de sare
- 100 g făină universală
- 100 g nuci pecan
TIMP DE PREPARARE
5 minute
TIMP DE GĂTIRE
la cuptor treapta 6 la 180° C 25 minute / 1 minut și 50 secunde la 360 W la cuptorul cu microunde
TIMP DE REPAUS
30 minute
COST
mic