Retete
Posted in

PRĂJITURĂ CU FULGI DE CIOCOLATĂ

Posted in

INSTRUCȚIUNI

  1. Adaugă fulgii de ciocolată, bezelele, laptele condensat îndulcit, untul și sarea în Microcook Round 2.25 L. Pune capacul și lasă la cuptorul cu microunde pentru 1 minut la 900 W. Amestecă folosind Spatula de silicon îngustă până se topește întregul amestec. Amestecul este gata chiar dacă bezelele nu se topesc complet.

  2. Toarnă amestecul în EZ Speedy, adaugă esența de vanilie și nucile tocate. Acoperă și folosește viteza a doua până când ingredientele se combină complet și amestecul devine omogen.

  3. Pune Forma de silicon în Recipientul plat pentru congelator de 2,25 L.

  4. Toarnă amestecul în Forma de Silicon și distribuie-l uniform cu ajutorul Spatulei de Silicon.

  5. Lasă-l la frigider pentru 1-2 ore sau cât este nevoie.

  6. Taie-l în 30 de bucăți mici.

INGREDIENTE

30 porții

  • 500 g fulgi de ciocolată semi-dulci
  • 100 g mini bezele
  • 360 g lapte condensat îndulcit
  • 30 g unt nesărat
  • 1 vârf de sare
  • 5 ml esență de vanilie sau orice altă aromă
  • Ingrediente opționale: nuci tocate

TIMP DE PREPARARE

10 minute

TIMP DE COACERE/GĂTIRE

2 minute

TIMP DE REPAUS

2 minute

COST

Mic

Cos de cumparaturi 0